// ZieyraSulley
die cakap kite tuutt** ngan husband kite

15.5.11 | 6 comment(s)


kite ade sorang kawan
aip..kite ade banyak sangat kawan, kawan baik, tak baik, tengok je, tego bile jumpe je, kawan mengumpat belaja, kawan untuk cek pahala samesame. pembohong!

tapi kite pasal sorang jeh.. die matsaleh,, yes,, tapi negro.. hahaaha.. bukan lah matsaleh name nyee,,, okeh,, die orang oversea ok.. kite dah lame dah kenal die,,, ade lah due tahon kot,, tapi jarang contact.. yelah,, kite still belaja, die plak polis kat tempat die
soo,, bile masingmasing free baru lah mesej.. (tapi saye online harihari :D)

lagi satu yang korang kene tawuu
kite selalu tulis status kite married

jadik, majority kawan yang tak penah jumpe kite sume ingat kite dah kawen
yes, tuh yang kite nak! *gatal*

kite rase mungkin kawan kite sorang nih memang pecaye yang kite nih dah kawen kot


haihh,, malu den =.=''

Labels: ,



Newer | Older
Disclaimer

Hi peeps. It's Zheyrr fer short. An Omnomnomnivour!
Before anything else please follow these rules : No ripping, spamming, and any type of childish acts. Respect is a must. I have disabled right click and dragging, please use ctrl+c. Enjoy


Navigations!

FOLLOW | DASHBOARD

Diary About Stuff Site


Let's Talk!

++ Your IP ADRESS is:
++  baby(s)


Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Zieyra Sulley