// ZieyraSulley
saye nak jadik macam willow

21.4.11 | 2 comment(s)

korang kenal tak jayden smith? alaa, yang belakon dalam cite karate kid, and nyanyi dengan buah ati kite, justin bieber *ooppps, ade yang marah kang =.=''
die ade adek yang ikot style ke$ha tiktok,, willow smith sebagai sorang budak kecik yang baru je bape tahon,, 10 tahon
die nih sesangat lah berani nak buat lagu cam ke$ha,, tabek baii..
willow,


willow nih, kalau tak silap belakon dalam cite imagine that kot,, muke familiar


ape kate korang tengok video die yang cam nak takhok dunie dekat SINI,,

download lagu die pulak sini
download link

wacaya sama lu !

Labels:



Newer | Older
Disclaimer

Hi peeps. It's Zheyrr fer short. An Omnomnomnivour!
Before anything else please follow these rules : No ripping, spamming, and any type of childish acts. Respect is a must. I have disabled right click and dragging, please use ctrl+c. Enjoy


Navigations!

FOLLOW | DASHBOARD

Diary About Stuff Site


Let's Talk!

++ Your IP ADRESS is:
++  baby(s)


Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Zieyra Sulley